mauna-lensanyament-del-silencio-swami-satyananda-saraswati

Mauna. L’ensenyança del Silenci.

Col.lecció “Diàl·legs amb Swami Satyananda Saraswati”/1.

Edicions Advaitavidya, Barcelona, 2019.

“Totes les pràctiques espirituals existeixen per ajudar-nos a entrar en el gran silenci. El silenci interior és com un flux de coneixement directe i transformador. No es tracta d’omplir-nos de nocions intel·lectuals, sinó de submergir-nos en la nostra pròpia essència”.

La col·lecció Diàl·legs amb Swami Satyananda Saraswati és una selecció de les ensenyances de Swamiji impartides al llarg dels últims anys.

És una invitació a experimentar les bases filosòfiques de l’hinduisme i a introduir pautes de gran valor per a la sādhanā (pràctica espiritual).

L’estil directe de Swamiji en aquestes ensenyances manté la frescor i la proximitat, sense perdre el rigor i la solidesa de la tradició mil·lenària que les sustenta. El seu coneixement, la vivència interior de l’advaita-vedānta i la profunditat que destil·len les seves paraules converteixen aquestes obres en un batec viu de la tradició que, des de temps ancestrals, s’ha transmès de forma oral de mestre a deixeble.

Comprar

Publicacions

2022-06-27T22:25:47+00:00

Las bases del yoga de Swami Satyananda Saraswati.

24 junio, 2022. Las bases del yoga de Swami Satyananda Saraswati. Este libro nos abre las puertas a la profunda cosmovisión del yoga. Cita sus fuentes originales, desde los Vedas y las Upanishads, la Bhagavad Gita, los Yoga Sutras, los textos clásicos del hatha-yoga, pasando por las poco conocidas vidas de los maestros nathas, hasta llegar a los grandes yoguis contemporáneos.

2022-01-29T15:28:32+00:00

Mente, meditación y silencio

Mente, meditación y silencio   Editorial Advaitavidya, 2021 (Barcelona) Una selección de citas de Swami Satyananda Saraswati sobre el el proceso de la mente hacia el silencio a través de la meditación. [...]

2022-01-29T15:28:48+00:00

Ment, meditació i silenci (català)

Ment, meditació i silenci   Editorial Advaitavidya, 2021 (Barcelona) Aquest llibre conté cinquanta-quatre cites que exposen la importància de l’estat de la ment en la nostra vida i la necessitat d’aquietar-la; mostren [...]

Ressenyes