Notícies

Els passats 26 i 27 de juny de 2013 vàrem rebre a Barcelona la visita de Paramacharya Sadasivanatha Palaniswami i de Sannyasin Senthilnathaswami, editors de la revista “Hinduism Today”.

Advaitavidya els va acollir durant la seva estada a la ciutat, col.laborant en la seva gira dedicada a conèixer l’hinduisme a Europa. Vam celebrar una reunió amb un grup de persones representatives de diferents branques de l’hinduisme a Barcelona. Durant la reunió vàrem veure la poca comunicació que hi ha en l’actualitat entre els hindús de Barcelona, així com la necessitat d’obtenir el reconeixement legal d’aquesta religió.

Swami Satyananda Saraswati va exposar la seva tasca d’aprofundir en els textos i ensenyaments d’aquesta tradició, per ajudar a que l’hinduisme arribi a tenir el reconeixement que es mereix a les nostres terres.

Vam tenir satsangs molt interessants parlant-nos de la seva vida a Kawai i el funcionament del seu ashram, animant-nos a tenir el nostre ashram propi.

La trobada va ser molt familiar i entranyable, tots ens vam sentir com a germans dins la familia de Shiva. Esperem poder tornar-los a rebre ben aviat.