Mente, meditación y silencio

13,50

Swami Satyananda Saraswati

Una selecció de cites de Swami Satyananda Saraswati sobre el el procés de la ment cap al silenci a través de la meditació. Aquest llibre conté cinquanta-quatre cites que exposen la importància de l’estat de la ment en la nostra vida i la necessitat d’aquietar-la; mostren també el procés meditatiu com a mitjà
d’autoconeixement i, finalment, el Silenci que el meditador experimenta al transcendir la il·lusió de la separativitat i la limitació.
L’autor ens mostra de manera subtil i poètica com endinsant-nos en aquest silenci, la ment va més enllà de tota experiència dual i descansa en una plenitud transcendent. Allà on es revela el suprem misteri, el silenci absolut. On tot descansa en la plenitud i la perfecció.

Llum de saviesa

A la col.lecció Llum de saviesa es publiquen recopilacions d’aforismes de Swami Satyananda Saraswati en català classificats per temes. Una cuidada selecció de boniques i profundes contemplacions sobre diferents aspectes del camí espiritual segons l’hinduisme, per a llegir, rellegir, meditar i submergir-nos en la seva essència. Cada llibre compta amb la introducció i els comentaris de l’autor.
* Escull la opció ‘Envío promocional’ en el moment de la compra per gaudir de l’enviament gratuït fins el 15 d’agost (només en territori espanyol).

Descripció

  • Col.lecció:  Luz de sabiduría
  • Edicions Advaitavidya; 1a Edició: (Juliol de 2021)
  • Idioma: Castellà
  • ISBN: 978-84-949069-9-2
  • Número de pàgines: 104
  • Enquadernació rústica: 115 x 180 mm

Per a comandes de més de 10 llibres contactar amb ediciones@advaitavidya.cat
Per a comandes a Mèxic contactar amb advaitavidyamexico@gmail.com
Per a comandes a Argentina contactar amb advaitavidyaargentina@gmail.com

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top