Sādhanā – El camino a la plenitud

13,50

Swami Satyananda Saraswati

Una selecció de cites de Swami Satyananda Saraswati sobre el camí espiritual. Aquesta obra recull en 54 frases dividides en cinc apartats, el subtil procés cap el reconeixement de la nostra essència.
El buscador hi trobarà profundes contemplacions, així como la bonica i clara descripció dels diferents estadis que se succeeixen en el transformador viatge de retorn a la seva veritable naturalesa.

Luz de sabiduría

A la col.lecció Luz de sabiduría es publiquen recopilacions d’aforismes de Swami Satyananda Saraswati en castellà classificats per temes. Una cuidada selecció de boniques i profundes contemplacions sobre diferents aspectes del camí espiritual segons l’hinduisme, per a llegir, rellegir, meditar i submergir-nos en la seva essència. Cada llibre compta amb la introducció i els comentaris de l’autor.
* Escull la opció ‘Envío promocional’ en el moment de la compra per gaudir de l’enviament gratuït fins el 23 d’abril (només en territori espanyol).

Descripció

  • Col.lecció:  Luz de sabiduría
  • Edicions Advaitavidya; 1a Edició: (Març de 2021)
  • Idioma: Castellà
  • ISBN: 978-84-949069-7-8
  • Número de pàgines: 116
  • Enquadernació rústica: 115 x 180 mm

Per a comandes de més de 10 llibres contactar amb ediciones@advaitavidya.cat
Per a comandes a Mèxic contactar amb advaitavidyamexico@gmail.com
Per a comandes a Argentina contactar amb advaitavidyaargentina@gmail.com

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top