• Swami Ramdas "Swami Ramdas és una de les figures espirituals més grans de l’Índia contemporània. Durant més de trenta anys, portà una vida corrent fins que sentí d’una manera irresistible la crida de la divinitat i, abandonant la seva família i la forma de vida anterior, marxà en peregrinació per tota l’Índia entregat a la recitació del mantra sagrat Om Sri Ram jai Ram, jai jai Ram. Aquest llibre de Swami Ramdas transmet al lector una visió del camí espiritual centrada en l’amor a la divinitat i a totes las creatures. Les paraules de Ramdas tenen la força de convicció de qui ha experimentat en el seu propi ésser els més alts cims de l’espiritualitat i de l’amor diví".
  • Swami Satyananda Saraswati

    «Todas las prácticas espirituales existen para ayudarnos a entrar en el gran silencio. El silencio interior es un flujo de conocimiento directo y transformador. No se trata de llenarnos de nociones intelectuales, sino de sumergirnos en nuestra propia esencia.” La colección Diálogos con Swami Satyananda Saraswati es una selección de enseñanzas impartidas por Swamiji a lo largo de los últimos años. Una invitación a experimentar las bases filosóficas del hinduismo e introducir pautas de gran valor para la práctica espiritual o sādhanā. El estilo directo de Swamiji en estas enseñanzas mantiene la frescura y proximidad sin perder el rigor y la solidez de la tradición milenaria que las sustenta. Su conocimiento y vivencia interior del advaita-vedānta y la profundidad que destilan sus palabras convierten estas obras en un latido vivo de la tradición que, desde tiempos ancestrales, se ha transmitido de forma oral de maestro a discípulo.
  • Swami Satyananda Saraswati

    "Totes les pràctiques espirituals existeixen per ajudar-nos a entrar en el gran silenci. El silenci interior és com un flux de coneixement directe i transformador. No es tracta d’omplir-nos de nocions intel·lectuals, sinó de submergir-nos en la nostra pròpia essència". La col·lecció Diàlegs amb Swami Satyananda Saraswati és una selecció de les ensenyances de Swamiji impartides al llarg dels últims anys. És una invitació a experimentar les bases filosòfiques de l’hinduisme i introduir pautes de gran valor per a la sādhanā (pràctica espiritual). L’estil directe de Swamiji en aquestes ensenyances manté la frescor i la proximitat, sense perdre el rigor i la solidesa de la tradició mil·lenària que les sustenta. El seu coneixement, la vivència interior de l’advaita-vedānta i la profunditat que destil·len les seves paraules converteixen aquestes obres en un batec viu de la tradició que, des de temps ancestrals, s’ha transmès de forma oral de mestre a deixeble.
  • Sri Ramana Maharshi "Aquesta obra és una compilació de les ensenyances de Sri Ramana Maharshi escrita per un dels seus deixebles, Sri Lakshmana, qui tingué la sort de passar més de vint anys amb Bhagavan. Fou redactada en sànscrit sota la forma de poemes amb la finalitat d’exposar el rerefons filosòfic de les ensenyances de Ramana juntament amb la pràctica mostrada pel propi Bhagavan per a la realització de l’Ésser. Constitueix una guia completa per a qui desitgi aprofundir en l’autoindagació".
  • Dr. Alexander Lipski "Considerada una de les mahatma hindús més importants del segle XX, Sri Anandamayi Ma assolí la il·luminació sense guru i sense haver estudiat els textos sagrats. En aquest llibre, el doctor Alexander Lipski ens introdueix de forma breu i clara en la vida i les ensenyances de Sri Anandamayi Ma, al mateix temps que ens brinda una encertada selecció i interpretació de les seves ensenyances".
  • Celso
    "En el siglo II de nuestra era, el filósofo platónico Celso emprendió la defensa de los valores de la cultura pagana frente al cristianismo, que había logrado afianzarse entre las clases inferiores y amenazaba los ideales del sistema helenista y de la filosofía clásica. Discurso verdadero contra los cristianos centra sus principales ataques doctrinales sobre el relato de la creación (al que se tilda de infantil), las profecías (cuyo determinismo implícito se opone a la libertad individual), la idea de un Dios antropomorfo o la resurrección de los cuerpos, y realiza una defensa a ultranza de la religión y de las instituciones del estado romano, subrayando el peligro que implica la negativa de los cristianos a participar en su organización".
  • Sri Sankaracharya "El Laghu Vâkya Vritti o "Breve exposición de sentencias védicas" es un tratado preliminar (prakaranagranta) de la filosofía vedânta advaita, escrito por el gran maestro hindú Sri Sankaracharya. Este libro trata específicamente acerca de la afirmación védica que nos dice que el ser humano es esencialmente uno con la Divinidad. A partir de ello nos guía por un sendero de autoconocimiento, el cual se halla basado en la práctica de la meditación y otras disciplinas espirituales, las cuales, cuando son seguidas con devoción bajo la guía de un maestro espiritual calificado, son medios insustituibles para la purificación de nuestro corazón y el acercamiento a Dios".
  • Swami Satyananda Saraswati

    Viveka  y  Vairâgya  son las cualificaciones necesarias en el camino del autoconocimiento. Viveka  es el discernimiento entre el real ( sat ) y el no real ( ASAT ). Vairâgya  es el desapego. Cuando nos establecemos en el discernimiento de lo que somos, experimentamos una dicha que no está causada por ninguna interacción externa, la dicha de Nuestro propio Ser ". La colección  Diálogos con Swami Satyananda Saraswati  es una selección de Enseñanzas impartidas por Swamiji a largo de Los últimos años. Una invitación a experimentar las bases filosóficas del hinduismo y introducir pautas de gran valor para la práctica espiritual o sadhana . El estilo directo de Swamiji en estas Enseñanzas mantiene la frescura y Proximidad sin perder el rigor y la solidez de la tradición milenaria que las sustenta. Su Conocimiento y vivencia interior del advaita-vedānta y la Profundidad que destilan sobre palabras convierten estas obras en un latido vivo de la tradición que, desde tiempos ancestrales, se ha transmitida de forma oral de maestro a discípulo.
  • Sri Karpatra Swami
    "Para muchos el Advaita Bodha Dipika (La lámpara del conocimiento no-dual) es el resumen más claro y accesible del sistema de filosofía hindú conocido como Advaita Vedanta. Se cree que es una condensación de textos de Shankara y de otros sabios, recopilada por Sri Karpatra Swami, en sánscrito. El texto adopta la forma de un diálogo entre un discípulo y su Guru. Las preguntas del discípulo tienen que ver con la naturaleza de la vida, del universo y de la humanidad. Este texto fue muy apreciado por Sri Ramana Maharshi, quien con frecuencia lo recomendaba a quienes desearan comprender el sendero del Advaita Vedanta".
  • "Selecció de fotos del gran savi hindú Ramana Maharshi i de la muntanya d’Arunachala, als peus de la qual passà gran part de la seva vida i on ensenyà, especialment amb el seu profund silenci, a milers de devots, junt amb una col·lecció de frases inspiradores".
  • Shankara "El Viveka Chudamani (la joya suprema del discernimiento), es un poema sánscrito escrito por Shankara, donde se expone la filosofía del Vedanta Advaita en forma de 580 versos. Describe el desarrollo de viveka, la facultad de la discriminación, como tarea central de la vida espiritual, uno de los elementos esenciales para alcanzar moksha (liberación)".
  • Swami Satyananda Saraswati

    Contrapunts de Laia de Ahumada, Albert Ferrer i Vicente Merlo L'hinduisme és la tradició espiritual i metafísica, encara viva, més antiga de la terra. No depèn de cap messies ni profeta, ni de la historicitat de cap persona. Tampoc no depèn d'un únic llibre sagrat (tot i el respecte que atorga als Vedes), ni d'una única doctrina o dogma, ni d'un únic culte, pràctica o camí; ni tan sols no depèn d'una única forma d'entendre la Realitat. En l'arrel mateixa de l'hinduisme hi ha el profund reconeixement de la sacralitat de tota forma, nom, acció i ésser; la sacralitat de l'univers, la terra, la natura, els animals, els arbres, els rius i les muntanyes. I, convé ressaltar-ho, la sacralitat de la nostra pròpia essència, el reconeixement que la totalitat del cosmos és el reflex de la Realitat Absoluta. La tradició hindú té com a pilars valors com ara l'acontentament, l'austeritat, la veracitat, la fortalesa, el discerniment, el no danyar, l'entrega, la devoció i la noblesa. Veure índex i primer capítol

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top