“Recordar al Guru és recordar el seu ensenyament. “Medita en el teu propi Ésser, tot està en Tu”, aquesta és l’essència de l’ensenyament de Baba Muktananda.”

“Un mahatma és com un cometa que ho il·lumina tot. Quin sentit tindria l’univers sense mahatmes? Quin sentit tindria aquest ball de noms i formes? Quantes persones han sigut transformades per la tapasya i la gràcia dels mahatmes!”

“Recordar el naixement de Baba és molt emotiu, és el que ha donat sentit a la meva vida. El meu naixement real va ser quan vaig trobar al meu Guru. Amb això va començar el reconeixement d’aquesta Essència eterna, infinita, plena pura, no afectada i sempre lliure.”

“El guru és un principi còsmic que atorga la gràcia del despertar. El guru és el propi atman, no el podem limitar a una persona.”

“Per mitjà de la gràcia del Guru (gurukrpa), el deixeble s’adona que ell pràcticament no fa res, que tot ho està fent la shakti del seu guru. Purificant el seu cos, harmonitzant el seu prana, netejant els seus nadis, aquietant la seva ment, transformant-lo en pura llum, fins arribar al ple reconeixement de Shivo-ham Shivo-ham.”

“Salutacions una i una altra vegada a Swami Muktananda Paramahamsa.”

Swami Satyananda Saraswati

Celebració del 108 Baba Jayanti

21 de maig de 2016. Vaikuntha (Llerona, Barcelona)