Conferència: “La saviesa mil·lenària de l’Índia. La seva cosmovisió”. 17 de maig de 2017. Neuquén, Argentina.

“Cada lloc de la terra té la seva energia especial. L’Índia és especialment propicia per la pràctica del ioga i l’autoconeixement. Se la considera un yoga bhumi i moksha bhumi (lloc de ioga i d’alliberació).”

“Per mitjà d’una extraordinària i variada successió de mahatmes, l’Índia ha conservat una tradició i saviesa mil·lenària. Allà visqueren Parashurama, Rama i Krishna, Vyasa, Vasishta i Jajñavalkya, Shankara, Ramanuja, Madhva, Appar, Jñanadeva, Mirabai, Ramakrishna, Ramana Maharshi i Nityananda. La seva energia i la seva benedicció romanen en aquesta terra sagrada.”

“Si hi ha una tradició que mai ha iniciat una guerra per creences és l’hinduisme. L’hindú sempre ha respectat les diferències dels camins religiosos i espirituals, veient en aquests diferents formes de comprensió i apropament a la Divinitat.”

“Quan la veritat és expressada en els Shastras (escriptures), és la mateixa ensenyança que rebo del meu Guru, i a la vegada aquesta correspon amb la meva experiència de reconeixement de la meva essència, el triangle es completa i tinc la certesa d’estar en un camí autèntic i tradicional.”

Swami Satyananada Saraswati

Conferència: “La saviesa mil·lenària de l’Índia. La seva cosmovisió”.

17/05/2017 Neuquén, Argentina.