“La paraula ashram ens recorda les precioses històries dels textos clàssics de l’hinduisme com les Upanishads, el Mahabharata, els Puranas. Llocs apartats, en el bosc, on vivien els rishis (pares de família o renunciants) amb els seus deixebles. En alguns ashrams només hi vivien el mestre amb un o dos deixebles. Altres eren molt grans, amb centenars de joves deixebles amb la determinació d’arribar al Coneixement d’allò Real.”

“La paraula ashram significa “lloc de descans”, un lloc a on abandono les tribulacions de la vida diària, on em regenero, on em refaig. A la vegada ashram també significa “lloc d’intens esforç”, d’intensa disciplina seguint les ensenyances del Guru i la tradició.”

“En el moment actual els ashrams continuen existint com oasis fora del temps, on es segueixen ensenyances mil·lenàries, amb un clar propòsit i una disciplina concreta.”

“M’alegra molt que Shanti Kutir existeixi. Aquest es un lloc que anirà creixent, on podreu dur a terme la vostra sadhana i residir centrats en l’ensenyança del Guru i en la felicitat del vostre propi Ésser.”

Swami Satyananda Saraswati

Inaguració el Ashram Shanti Kutir.

07/05/2017 Rincón de las perlas, Río Negro (Patagònia Argentina).